Nincs pénzecskéje a liberálisoknak az EP-választásra.

politika
2014 április 09., 12:19
comments 17

Nem félünk az önálló megmérettetéstől. Sem az EP-választáson, sem az önkormányzati választáson

- hazudta ma Fodor Gábor a Hír24-nek, erre tessék, már délutánra kiderült, hogy de, félnek.

A Magyar Liberális Párt (MLP) vezetősége ugyanis úgy döntött, hogy a párt nem indul az EP-választáson – jelentette be az MLP ügyvivő testületének ülése után Fodor Gábor.

A pártelnök döntésük politikai okának nevezte, hogy bár többször is felkérte a baloldali összefogás pártjait, hogy tartsák meg és ha kell szélesítsék ki az EP-választásokra a korábbi együttműködést, erre nemet mondtak.

Tiszteletben tartják, hogy volt partnereik önállóan akarnak indulni, de nem tartják jónak a döntést, mert fennáll a veszély, hogy a Jobbik lesz a második legerősebb párt az európai parlamenti választásokon - közölte.

Emellett technikai érvnek nevezte, hogy nincs pénzük a választási részvételre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.