A legfontosabb tanács a hétre: szex közben okosan az olvasztott óriásgumimacival!

SZEX
2014 április 14., 05:12

És akkor senki sem jár úgy, mint Michael és Josi, egy pár Tennessee államból. Mivel nagyon szerették a gumicukort, úgy döntöttek, azzal dobják fel az együttlétüket, hogy felolvasztanak egy hatalmas gumicukrot, rákenik Josira, Michael pedig leeszegeti onnan.

gumimaci

Azt viszont a pillanat hevében nem várták meg, hogy ki is hűljön a folyékonnyá vált maci.

Harmadfokú égés lett a vége.

A helyzet Amerikai pite-faktora akkor pörgött a csúcsra, amikor ezután elsőnek nem a mentőket, hanem Josi anyját hívták fel

- akivel Michael akkor még nem is találkozott.

gumimaci3

Az ő tanácsára végül elmentek a kórházba. Azóta pedig már össze is házasodtak, és boldogan élnek együtt.

Olyannyira, hogy mindezt el is mesélték a Discovery Channel Sex Sent Me to the ER (vagyis a Szex miatt kerültem a sürgősségire) című műsorának eheti adásában, ahol hasonló esetek dolgoznak fel, és magát a jelenetet is előadják a szereplőkre hasonlító színészek segítségével. A dolog így nézett ki:

(gifek: Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.