Aranyélet Szófiában

Külföldi ingatlan
2014 április 14., 12:37
comments 1

Úgy hisszük, olvasónk, Boriana hasonlóképp hőkölt hátra, amikor ebbe a bolgár ingatlanhirdetésbe futott, mint mi pár napja, amikor a Vár igazi kincsét láttuk először. Ez a vécé például biztosan szerepelni fog méltán népszerű, különleges vécéket bemutató sorozatunk valamelyik részében, de ami igazán megdöbbentő (jó, a lakás minden részletén kívül), hogy végre élesben láthatjuk, hogy tényleg van olyan ember, aki vásárol 3D ágyneműt!!! Ez annyira izgalmas élmény, hogy a poszt legvégén láthatjátok csak.

Minden szava kép arany.

Mint a mesékben
photo_camera Mint a mesékben
Innen is muszáj megnézni
photo_camera Innen is muszáj megnézni
A KÉP A FALON
photo_camera A KÉP A FALON
Életidegen, ám roppant elegáns konyha
photo_camera Életidegen, ám roppant elegáns konyha
Aranycsap!
photo_camera Aranycsap, aranymosdó!
A radiátor a legszebb, amit valaha láttunk
photo_camera A radiátor a legszebb, amit valaha láttunk

És akkor tessék, tényleg 3D-s ágynemű!

TÁDÁM!
photo_camera TÁDÁM!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.