Az egyik kamupárt elnöke szerint a kamupártok lejáratják a magyar demokráciát.

Tbg
politika
2014 április 14., 12:49

Nyilván kapóra jött a Fidesznek, hogy fő riválisuktól olyan pártok is elhalásztak néhány szavazatot, mint az Együtt 2014 és az Összefogás Párt.

Fodor Gábor tette közzé a Facebookon a Magyar Liberális Párt véleményét. Tudják, az MLP az a párt, amelyik a semmiből bukkant fel a választások előtt néhány hónappal Fodorral az élen, és listán jutott be egy fővel a Parlamentben a Kormányváltók farvizén.

---

Hírünk megjelenése után levelet kaptunk az MLP sajtófőnökétől, Szekula Istvántól, ebből közlünk részletet:

Ön is tisztában van azzal, hogy a mögöttünk hagyott választás során mely pártokat hívtuk kamupártnak. Azokat, amelyek kimondottan a jelentős anyagi támogatás fejébe alakultak meg. Azokat, akik hamis ajánlásokkal tudtak elindulni, azokat, amelyek se előtte, se utána semmiféle politikai teljesítményt nem tudtak és nem is akartak felmutatni. A Magyar Liberális Párt egyik ilyen "feltételnek" sem felel meg.

(Fb)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.