18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Brutális nyúlgyilkosokat fogtak a rendőrök

2014 április 15., kedd 9:29
29

A rendőrök kiérkezésekor már a lábasban fortyogott a lopott tyúkok húsa.

 

Brutális esetről számolt be a Police.hu. Alább torzítatlan formában közöljük a beszámolót a tényekről.

dscn0884

A Taszári Őrszoba egyenruhásainak segítségét kérte egy kaposkeresztúri lakos, akitől ismeretlen tettesek 2014. április 14-én virradóra a baromfiólból és nyúlólból eltulajdonítottak 10 darab baromfit és 5 darab nyulat.

dscn0880_0

A rendőrökkel a helyszínre érkezett - Sapi - a nyomkövető kutya is, aki elvezette őket egy lakóházhoz, ahol a hűtőládában, valamint a tűzhelyen edényekben megtalálták a baromfihúst. Két nyúl a konyhából még élve került elő.

dscn0862

Az egyenruhások négy férfit fogtak el és állítottak elő a Taszári Őrszobára, akik gyanúsíthatóak voltak a bűncselekmény elkövetésével. A 45 éves H. Istvánt és a 28 éves H. Istvánt, valamint a 40 éves P. Györgyöt és 18 éves P. Rafaelt – szabadlábon hagyásuk mellett - gyanúsítottként hallgatták ki, ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A rendőrök a két élő nyulat az eljárás keretében visszaadták gazdájának.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt