Nekiment a nagyfőnöknek a jászsági vörös báró

POLITIKA
2014 április 15., 18:19
comments 29

A Facebookot, a XXI. század Népszaváját választotta Szekeres Imre, amikor úgy döntött, hogy egy héttel a baloldal csúfos választási veresége után megosztja a nyilvánossággal gondolatait erről a csúfos vereségről. A parlamentből kizúgó, egykor az ország legbefolyásosabb Imréje lemondott az MSZP jászsági szervezetének éléről, de nem a csendes távozást választotta, hanem jól nekiment Mesterházy Attilának és környezetének.

  • Szekeres szerint azért nem kaptak még 800 000 szvazatot, mert:
  • Nem volt működőképes központi kampányszervezet és politikai súllyal rendelkező megszólalók. Nem voltak válaszok. És még egy megjegyezhető neve sem volt a baloldali választási szövetségnek, aminek egyébként sem januárban kellett volna felállnia.
  • Volt viszont szervezetlenség és zűrzavar.
  • A választók nem tartották őket kormányképesnek, mert nem volt olyan politikai üzenetük, ami választ adott volna az emberek mindennapi gondjaira. Akik így nem hitték el, hogy ők jobban tudnának kormányozni a Fidesznél.
  • Ezt a négy évet teljesen elvesztegettük. Mivel Mesterházy Attila volt az elnök végig, övé a felelősség.

Szekeres szerint most új baloldali demokratikus pártot kell szervezni az MSZP bázisán, a kamu megújulós szövegek valójában csak pozícióharcról szólnak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt