Gucci táskából rántott géppisztolyt a boltban mindenkire, mert 22 cent adót akartak vele fizettetni egy kétliteres Pepsiért

bűnügy
2014 április 16., 08:48
comments 14

géppisztolyos

A chicagói rendőrség azt mondja, hogy Nahshon Shelton szombat este nem akarta kifizetni az 1,79 dollárba kerülő kétliteres Pepsije után a 22 centes üdítőadót, ezért életveszélyesen megfenyegette a boltost.

Amikor ki akarták vele fizettetni az adót, a férfi előrántott egy 22-es kaliberű kék-acél Intratec géppisztolyt, és azzal fenyegetőzött, hogy mindenkit megöl a boltban.

A helyzetet súlyosbította, hogy az alaposan megtöltött fegyvert egy Gucci táskából húzta elő.

photo_camera Fotó: Zhyla / Wikipedia

A rendőröknek állítólag azt mondta, hogy mivel ő a szomszédban lakik, mentesül az adó alól. „Helyre kellett őket tenni” – indokolta, miért fenyegetőzött azzal, hogy a boltban lévőket háromszor fejbe lövi és megpörköli a seggüket.

Súlyos testi sértésért, fegyver jogszerűtlen használatáért áll bíróság elé a férfi, akinek a személyi igazolványa is érvénytelen. Óvadék nincs.

(Gawker via ABC Local)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt