Gucci táskából rántott géppisztolyt a boltban mindenkire, mert 22 cent adót akartak vele fizettetni egy kétliteres Pepsiért

géppisztolyos

A chicagói rendőrség azt mondja, hogy Nahshon Shelton szombat este nem akarta kifizetni az 1,79 dollárba kerülő kétliteres Pepsije után a 22 centes üdítőadót, ezért életveszélyesen megfenyegette a boltost.

Amikor ki akarták vele fizettetni az adót, a férfi előrántott egy 22-es kaliberű kék-acél Intratec géppisztolyt, és azzal fenyegetőzött, hogy mindenkit megöl a boltban.

A helyzetet súlyosbította, hogy az alaposan megtöltött fegyvert egy Gucci táskából húzta elő.

Fotó: Zhyla / Wikipedia

A rendőröknek állítólag azt mondta, hogy mivel ő a szomszédban lakik, mentesül az adó alól. „Helyre kellett őket tenni” – indokolta, miért fenyegetőzött azzal, hogy a boltban lévőket háromszor fejbe lövi és megpörköli a seggüket.

Súlyos testi sértésért, fegyver jogszerűtlen használatáért áll bíróság elé a férfi, akinek a személyi igazolványa is érvénytelen. Óvadék nincs.

(Gawker via ABC Local)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.