Mesterházy: Néha nehezebb tovább csinálni, mint abbahagyni

POLITIKA
2014 április 16., 06:01
comments 69

Azok, akik korábban a leghangosabban követelték az összefogást, most szintén a leghangosabban kritizálnak ugyanazért

Mesterházy Attila, az MSZP elnök, a baloldali Összefogás exminiszterelnök-jelöltje, a Kormányváltók bukását bejelentője, az Orbánnak nem gratuláló pártelnök a Népszabadságnak adott interjújában elmondta, hogy a Pártban négy éve megkezdett megújítást fel kellett függeszteniük, de most már nem lehet tovább halogatni.

11_mesterhazy_attila_ron_werber_kuncze_gabor_szazhalombatta_1

Minden kritikát elfogadok és megfogadok, de szerintem ebben a speciális helyzetben sokkal nagyobb kárt okoztunk volna, ha nem visszük tovább a folyamatot.

Végig kell vinni a három választást mondja, utána lesz tisztújításra alkalom. Minden olyan hibában, amiket az eredmény kiértékelés során felsorolt, van személyes felelőssége. De kiemeli, hogy az elmúlt években kollektív munka folyt, és közös döntéseket hoztak, sokszor egyhangú támogatással. Az Összefogás megkötésekor nagy nyomás volt rajtuk, és ez irányba tartott, a teljes összefogás felé.

Azok, akik korábban a leghangosabban követelték az összefogást, most szintén a leghangosabban kritizálnak ugyanazért.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.