Zimány Linda: Jude Law nem csókolt meg

2014 április 18., péntek 10:50
45

Megszólalt a modell, aki azóta nem szólalt meg, hogy videóra vették, amint Jude Law megcsókolta. Zimány Linda végre tiszta vizet önt a pohárba és elmondta, hogy Jude Law nem csókolta meg.

"Kaptam egy kisebb szerepet a Spy című filmben, ami egy akció vígjáték lesz és Melissa McCarthy a főszereplő, de Jason Statham és Jude Law is játszik benne. Számomra ez nagyon nagy büszkeség, hogy az első filmemet gyakorlatilag Magyarországon forgathatom"

 

- monda el Linda.

"Kétszer vakuztak ránk egyébként, azt észre is vettük, de a videófelvételt abszolút nem. Nyilvánvalóan, ha észrevettük volna, leállítjuk, de nem sajnos"

- tette hozzá.

"Nem csókolt meg a videón! De látni is egyébként, mert nem csókolt meg. Látni is a videón, ahogy elfordítom a fejem és mint az előbb elmondtam, szórakoztunk. Éppen azt játszottuk, hogy kicsit olyan kamu olasz nyelven beszélgetett mindenki egymással, aki ott volt a társaságban és ő egy ilyen temperamentumos macsót adott elő. Mint mondtam színész és szeret szórakozni is és viccet csinálni dolgokból és ennyi volt a sztorinak a lényege, de nem csókolt meg a videón"

- szállt síkra

"Az a csapat, akikkel ő volt és én, mi együtt hagytuk el a szórakozóhelyet, de senki más nem jött utánunk, aki azt állíthatta volna, hogy egy taxival megyünk haza. De egyébként mindenki haza ment a saját otthonába. Ennyi, nem tudok több izgalommal szolgálni, tényleg"

- húzta alá.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt