Hol vagy, Momo???

ÁLLAT
2014 április 20., 19:02


Ismerjék meg Momót, a border collie-t. A collie-k rendkívül okos kutyák, a pulik, pumik és corgik mellett az agilityversenyek állandó sztárjai. Momo se adja alább, az ő speciális képessége, hogy remekül el tud bújni.

Momo gazdája, Andrew Knapp pedig mindannyiunk szórakoztatására képeket készít a bujkáló kutyájáról, hogy aztán megtalálhassuk. A netes projektnek indult ötletből mára már könyv lett, Knapp és Momo pedig boldogan járja az Egyesült Államokat újabb és újabb búvóhelyek után kutatva.

Vegyünk egy példát:

Ez könnyű volt. Hát ezen meglesz?

Jöhet egy nehezebb?

Középhaladóknak:

Ezzel már izzadni fog!

Nyugodjon meg, ennél már biztos más is feladta:

Ezen pedig már tapasztalt Momo-keresők is elbuktak:

Andrew Knapp kifejezetten Momo keresésére specializálódott oldalát itt láthatja. Instagramján egy csomó jó kép van még Momóról, amiken keresni sem kell. A könyvet pedig itt lehet megrendelni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.