Csúnyát írt róluk a neten, megverték

bűnügy
2014 április 22., 07:55
comments 26

Tettleg bántalmazott egy 18 éves kilimáni lakost három másik kilimáni lakos, egy apa és két fia. Az áldozat április 21-én este nyolc körül a buszmegállóban várakozott, amikor a család - a 48 éves O. István és két fia, a 15 éves Cs. és a 17 éves Zs. - rátámadt és megverte. A gyanúsítottak elismerték a bűncselekményt.

Tettüket azzal indokolták, hogy a fiatal férfi, aki a szembeszomszédjuk, nekik nem tetsző bejegyzéseket írt róluk "egy népszerű közösségi oldalon".

Csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják őket. Áldozatuk nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.