Durván eladósodott az MSZP

politika
2014 április 22., 06:09
comments 53

"Nehéz helyzetben vagyunk" - ismerte el az ATV reggeli hírműsorában Gúr Nándor, az MSZP alelnöke. A korábbi szocialista parlamenti képviselő, a Gyurcsány-kormány államtitkára, Gál J. Zoltán Vasárnapi Hírek című újsága a hétvégén szellőztette meg, hogy az MSZP számláit zárolták, a hírt kedden a Magyar Nemzet is címlapján hozta. Erről Gúrnak nem voltak információi, de azt megerősítette, hogy a kétmilliárdos adósságról szóló hír "nagyságrendileg igaz".

Azt is, hogy az adósság "részben hitel". Szerinte az MSZP "nem mehet csődbe", mert az adósságot hosszú távon kell törleszteni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.