Annyira idegesítően énekelt a kisfiú, hogy elengedte az emberrabló

bűnügy
2014 április 23., 15:17
comments 9

A 10 éves Willie Myricket egy papírpénz vett észre az út szélén a házuk előtt, odament és lehajolt érte. Ekkor hajtott oda mellé egy autó, és egy férfi berántotta.

A kis Willie nagyon megijedt és elkezdte az "Every Praise" című gospelt énekelni az autóban. Az emberrabló rászólt, hogy maradjon csendben, de a fiú csak tovább énekelt. Három órán keresztül, ugyanazt a dalt újra és újra.

Az emberrabló nem bírta tovább, és kiparancsolta a gyereket a kocsiból, majd elhajtott. Willie beszalad egy házba, és hívta a szüleit, akik értesítették a rendőrséget. Most a gyerek személyleírása alapján keresik az emberrablót.

Itt meg lehet hallgatni, hogy hogy énekel a kisfiú. Nem lettem volna az emberrabló helyében.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.