Eközben Amerikában: kacsatámadás miatt perli anyja szomszédját

ÁLLAT
2014 április 23., 17:35
comments 10

A 62 éves Cynthia Ruddell édesanyját látogatta meg Oregon államban, amikor állítása szerint a szomszédban tartott kacsa minden előzmény és provokáció nélkül rátámadt. A nő menekülni kezdett, közben megbotlott, és eltörte a csuklóját. Ezért 61 millió forintnyi kártérítést követel a kacsa gazdájától. Öt millió forintnyi pénzt kér a kórházi számlái kiegyenlítésére, a többit "szenvedésének" kompenzálására. Az agresszív kacsát a támadás után leölték. (HuffPo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.