A pletyis szomszédok buktatták le a Blikknek Welsz Tamás szexbarlangját

2014 április 24., csütörtök 5:27
41

Mert hogy volt szexbarlangja az "állítólag" nemrég elhunyt Welsznek. Az első kerületi, Zsolt utcai lakásról állítólag az apja sem tudott, pedig neki még a Logodi utcai irodához is volt kulcsa. A Blikk, mit ad isten, meg is találta az újépítésű társasházat.

A lapnak a szomszédok is lelkesen nyilatkoztak (a szomszédok szoktak lelkesen nyilatkozni).

"Mi itt többen dolgozunk, hetente két-három alkalommal is feltűnt nekünk a jellegzetes mentőlimuzin. Jól ismertük a sajtóból Welsz Tamást, szinte mindig fiatal lányok társaságában érkezett, kolléganőimmel mértük az időt, kivel mennyit tölt a lakáson"

- mondta a lapnak Éva, aki a közelben dolgozik.

Többször is megfordult Welsz lakásán a ValóVilág egyik ismert szereplője is. Én tavaly láttam, néhány hónappal korábban ért végett a valóságshow, s a lány utána is sokat szerepelt a médiában, nem lehetett összetéveszteni. Ő is órákat töltött fenn a lakásban

- tette hozzá Éva, aki a barátaival sokat beszélt arról, hogy mi szüksége van egy ilyen jó kiállású, ismert, vagyonos embernek ilyen típusú kapcsolatokra. Főleg úgy, hogy köztudottan párkapcsolatban élt.

"A környéken mindenki számára egyértelmű volt, hogy nem szimpla teázós randikról van szó, hiszen hetente akár többször is és különböző hölgyekkel jelent meg a lakásnál az üzletember"

- mondta egy középkorú asszony.

A Blikk szerint az idősebb helyieket főleg az bőszítette fel legjobban, hogy sok esetben nagyon-nagyon fiatal kinézetű hölgyeket kísért fel.

"Némelyik a lánya lehetett volna"

- mondta az egyik helyi nyugdíjas.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt