Amerikában már sztár lenne, de itthon csak szerényen hallgat a Duna Tv mestertechnikusa

tévé
2014 április 25., 15:26
comments 26

Tegnap ellepte az országot a Duna Tv április 3-i Kívánságkosarából kivágott videó (és a gif), amin az MTVA technikusa Ace Venturát lealázva lopakodott.

Mára az internet a határainkon is kicsempészte a profi settenkedőt, aki meghódította Nagy-Britanniát és Amerikát is.

mirror technikus

Ezért megpróbáltuk felvenni vele a kapcsolatot, hátha kiderül, hogy:

  • Mire gondolt, amikor a másodperc tört része alatt hasra vetődött?
  • Történt-e már ilyesmi korábban?
  • Sportolt-e valaha?
  • Volt-e már ezelőtt tévés szereplése?
  • Szeretne-e valakinek köszönetet mondani?
  • Van-e példaképe?

De sajnos a tökéletes formagyakorlat bemutatóját nem értük el, mert Lencsó Rita, az MTVA sajtóirodájának vezetője a megkeresésünkre csak annyit írt:

„Kollégánk nem kíván nyilatkozni.”

Tehát nem csábította el a világhírnév talmi csillogása, és nem váltja aprópénzre a tehetségét. Kár. Talán az utókor egy nap kideríti, mi futott át a névtelen őstehetség agyán abban a rövid pillanatban, ami nekünk csak néhány másodperc önfeledt öröm volt, de neki egy új élet lehetett volna.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.