Egy év alatt több száz milliós vagyona tűnt el egy PM-es képviselőnek

POLITIKA
2014 április 25., 12:53
comments 2

Sipos Péter a XII. kerületben önkormányzati képviselő. Az Index szúrta ki, hogy legutóbbi vagyonbevallásából szinte minden eltűnt, cégein kívül. Korábban az egyik leggazdagabb képviselő volt, több százmilliós ingatlanvagyona, 58 millió forint értékben befektetési jegye, 135 millió forint értékben pénzügyi követelései is voltak.

Az idei nyilatkozatban már csak autója, egy Honda maradt meg a cégek mellett.

A politikus a vagyon eltűnését a lapnak azzal indokolta, hogy mindent három gyerekére íratott át. De eleve nem nagyon hisz a vagyonbevallásban, lüke rendszernek nevezte, mivel úgysem alkalmas a vagyontranszferek nyomon követésére. Azért nem feleségére íratta a vagyont, mert ők már öregek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.