Tényleg öngyilkos lett Welsz Tamás, állítja a család egy ismerőse

bűnügy
2014 április 25., 06:12
comments 24

A Blikk infomrációi szerint öngyilkos lett Welsz Tamás. Welsz egy rendőrautóban halt meg márciusban. Többek között azzal gyanúsították, hogy hamis bissau-guineai útlevelet adott Simon Gábor volt szocialista alelnöknek, és csalásért körözték Panamában is.

A család egyik ismerőse azt mondta, hogy a SOTE-n vizsgálták Welsz holttestét, és ott egyértelműen megállapították, hogy idegen anyag okozott mérgezést szervezetében. Az orvosok véleménye szerint öngyilkos lehetett, legalábbis a család ismerőse szerint "önkezűséget állapítottak meg".

Welsz holttestét a jövő héten adják ki a családnak, a halotti anyakönyvi kivonat is addigra lesz meg. Ez azért fontos, mert az elmúlt napokban elterjedt a pletyka, hogy Welsz nem is halt meg, csak egy tanúvédelmi programban eltüntették. (blikk)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.