Világszám! Kutya még nem látott ilyet

ÁLLAT
2014 április 26., 12:40
comments 1

Ha te is lelkes rajongója vagy a kutyás képeknek és szoktál internetezni is, már biztosan összefutottál Maddie-vel, akinek kalandjait 2012 óta követheti a világ. Ő és gazdája, a fotós Theron Humphrey körbeutazták Amerikát, hogy állatmenhelyeknek segítsenek. Amivel viszont igazán híresek lettek, az Maddie különleges képessége. Maddie kedveli a fura helyzeteket és fantasztikus egyensúlyérzékével a legváratlanabb tárgyakon is állva tud maradni.

Ugyan az utazás véget ért, szerencsére Maddie nem szállt el a hírnévtől, és továbbra is kedvesen pózol dolgokkal és dolgokon. Theron Humphrey képeiből válogattunk.

A cikkben található összes fotó az Instagramról van. Még több képért nézz be ide.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.