Ismerjék meg az aljasság új szintjét: Kozsó a szüleire íratta milliós adósságát

gazdaság
2014 április 28., 07:37
comments 124

Trükkösen szabadult meg pénzügyi problémáitól a csak Kozsó néven ismert magyar könnyűzene- és celebipari kisvállalkozó. Több cége is adóságban úszik, és még egy társasháznak is tartozik másfél millió forint közös költséggel. Ezeket a tulajdonait most mind a szüleire íratta át.

A szülőké lett a Jókai utcai Zöld Teknős Barlangja Native Teaház, ami egyfajta retrospektív gusztustalanságtárlatnak is elmenne. De a szülők örökölték meg azt a sződligeti házat is, amin 91 millió forintos jelzálog van.

Saját nevén már csak egy - amúgy szintén eladósodott - vállalkozása van. (Via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.