Kedves nők! Ismerjék meg Amal Alamuddint, akit ma nyugodt szívvel gyűlölhetnek

életmód
2014 április 28., 06:03
comments 29

Két igen megbízható amerikai pletykalap, a People és a US Weekly egybehangzón állítják, hogy az 52 éves George Clooney, eljegyezte a 36 éves brit emberjogi ügyvédet, Amal Alamuddint, akivel tavaly ősz óta járnak. Legalábbis a figyelmes sztalkerek egy hatalmas gyémánttal ékesített gyűrűt figyeltek meg az ügyvéd ujján.

Róla van szó, a kép bal szélén:

photo_camera Alamuddin itt éppen Julija Timosenko lányával tart sajtótájékoztatót.
AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS

Mutatom nagyobban is:

BRITAIN-UKRAINE -JUSTICE-RIGHTS-POLITICS-TYMOSHENKO

A bejrúti születésű, Oxfordban és az NYU-n tanult ügyvéd három nyelvet is anyanyelvi szinten beszél, és emberemlékezet óta ő az első nem hollywoodi nője a színésznek.

Az eljegyzés hírét hivatalosan nem erősítették meg, a színész szóvivője, Stan Rosenfield mindössze annyit írt közleményében, hogy "ügyfelem személyes életét nem kommentálom".

Clooney volt már házas, egy Talia Balsam (Eskü! Nem viccelek!) nevű színésznővel, akitől még azelőtt elvált, hogy híres lett volna. (Via USA Today)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.