Új, ún. teljesen reménytelen szakaszába lépett az eltűnt maláj gép utáni kutatás

külföld
2014 április 28., 04:38
comments 14

Ötven nappal eltűnése után új szakaszba lépett a Malaysia Airlines MH370-es járata utáni kutatás. Tony Abbott ausztrál miniszterelnök szerint arra már semmi esély nincs, hogy a gép bármely darabja az óceán felszínén legyen, úgyhogy most már más módszerekkel kell kutatni utána.

Eddig a gép egyetlen darabját sem találták meg, igen kevés az esély rá, hogy most hirtelen előkerüljön. Ennek ellenére Abbott szerint mindent megtesznek, "amit emberileg és az ésszerűség határán belül" meg lehet tenni.

Most egy 80*700 kilométeres, vagyis kicsit több mint fél magyarországnyi területet terveznek átvizsgálni tengeralattjárókkal, ez úgy 6-8 hónapig is letarthat. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.