Harc indulhat Welsz mesés vagyonáért

bűnügy
2014 április 29., 05:37
comments 16

Kedden kapja kézhez Welsz Tamás családja a férfi halotti anyakönyvi kivonatát. Ez feltétlenül szükséges a temetéshez és a örökösödési eljárás megkezdéséhez. A Blikk szerint Welsz vagyonát kiskorú, hétéves kislánya örökölné teljes egészében. Welsz egykori házasságából született gyereke mellé bejelentkezett Horthy Andrea is, aki a férfi élettársa volt az elmúlt években.

photo_camera Welsz Tamás háza Érden

Welsznek állítólag több százmilliós vagyon van. De állítólag mindent a Charity March Kft. tulajdonol, azt pedig Seychelle-szigetei offshore cég, a Cavalli. Tehát akié a Cavalli, az vihet mindent. Welsznek volt két Q7-es Audija, egy Cadillac Escalade-je, két Mercedes Sprinter VIP-je és Flectwood Southwind luxus-lakóautóbusza. Volt még egy 25 láb hosszú amerikai yacthja, és hét érdi telke. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.