Rendőrök hordták ki a Szabadság téren tüntetőket

POLITIKA
2014 április 29., 14:07
comments 93

szabadság tér rendőr 2

Kb. 50 készenlétis rendőr van a Szabadság téren. Akik a kerítés mögött vannak, azokat egyesével kihozzák és igazoltatják – írja Horváth Bence a német megszállás emlékművének helyéről.

Mécs Imre is bent van a kerítés mögött. Kint kb. 30 szimpatizáns vár, de gyűlnek. Bence azt írja, hogy háromszor felszólították, aztán kihordták őket. Szabálysértési eljárás lesz, de Bence szerint nem visznek el senkit, csak igazoltatták őket. „Most nem világos, mi lesz, mert ha nincsenek rendőrök, biztos újra rendetlenkedni fognak” – írja.

szabadság tér rendőr 1

Gonda László, a 2006-os Kossuth téri tüntetések egyik szervezője már a helyszínen van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.