Szekeres Imre megint nekiment Mesterházynak

politika
2014 április 29., 10:34
comments 12

A volt Gripen átadó miniszter fácséján ment neki az MSZP mostani vezetésének:

Eltelt három hét és az a kérdés, hogy mire használta ezt az időt az MSZP vezetése? Milyen erővel, elszánással indította el az európai parlamenti kampányt? Sajnos néhány jelölt sajtószereplésén kívül semmi nem történt.

Tegnap azzal szembesültem Jászberényben és Jászfényszarun is, sokan teszik fel azt a kérdést: menjek el szavazni és kire május 25-én? Sokan kérdezték azt is, hogyan gondoljátok: összefogtunk április 6-án, most külön indulunk május 25-én, de hiszen akkor van esélyünk októberben az önkormányzati választáson, ha ismét együtt indulunk! Hogyan kövesse ezt a választópolgár?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.