Önkezűségről ír Welsz Tamás halotti bizonyítványa

Tbg
bűnügy
2014 április 30., 07:18

Nem találtak mérget Welsz Tamás szervezetében, de további toxikológiai vizsgálatokat fognak elvégezni, írja a Hír24. A lap birtokába került Welsz - április 10-én kiállított - halott bizonyítványa, amelyen a halál okaként "önkezűség" van megjelölve.

Az afrikai útlevelekkel, mentőautókkal és jótékonysági szervezettel kavaró Welsz március 20-án halt meg kissé rejtélyes körülmények között: rendőrök társaságában volt, amikor azt mondta:

Uraim, bevettem valamit. Nem tudnak ellene semmit tenni.

Welsz tudhatott több olyan ügyről - így pl. a volt szocialista képviselő, Simon Gábor pénzügyeiről - amikkel kapcsolatban jelenleg is eljárás folyik. A rendőrség állítása szerint maga jelentkezett a hatóságoknál.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.