Az MSZP legeslegnagyobb bűne (nincs hova tovább hátrálni!)

bűnügy
2014 május 02., 16:10
comments 32

Mint ismert, Papcsák Ferenc zuglói polgármester a választáson alulmaradt riválisával, az egyik leggazdagabb szocialista képviselővel, Tóth Csabával szemben. Úgy látszik, hogy a zuglói Fideszben emiatt valami eltörött, mert az NSA-leleplezést és a Wikileaks-kiteregetést is lealázva tárták fel a tényt.

photo_camera Fotók: Fidesz Zugló / Facebook

Négy fotót posztolva a Facebookra bizonyították az MSZP-s hipokrita környezetszennyezést, mint írták:

„Miközben a zuglói szocialisták baloldali partnerpártjaikkal és civilekkel karöltve a Városliget fejlesztése ellen kampányolnak, mely a Fidesz-KDNP kormánynak köszönhetően a közeljövőben 150 milliárd forintból újul meg, mindent a legdurvább eszközökkel és módon pusztítják Magyarország legnagyobb közparkját. Miközben szemérmetlenül azt hazudják, hogy a tervezett beruházással csökkenni fog a zöldfelületek aránya, a park védelmezői azok, akik teherautókkal hajtanak be, gépkocsikkal parkolnak és gyalázatosan tapossák a sarjadzó füvet. Miközben rendről és tisztaságról papolnak, szanaszét szórják és szennyel terítik be az egész ligetet. Majális 2014 – szocialista módra…”

városliget 2

„Videó a pusztításról” – közöltek egy videót a parkoló autókról. „Hol vannak ilyenkor a városvédők, a civilek, hol van Várnai, Varga és a többiek?” – kérdezte az egészről Papcsák Ferenc is, aki maga is a parkolás nagymestere.

Palczné Gáll Ildikó hasonló poszttal számolt be a kommunista gyalázatról:

„A szemét eltakarítása meg ránk marad, mint 2010-ben...”

Tegnap egyébként én is láttam a Városligetben az MSZP-s majálist, aminek a fentieknél súlyosabb pillanatai is voltak, kb. ugyanazok, mint tavaly.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.