Lehet, hogy Simon Gábornak nincs is Bissau-Guinea-i útlevele :(

bűnügy
2014 május 05., 06:13
comments 98

A Blikk szerint kiderült, hogy nincs meg az ügyészségnek Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes kamuútlevele. Korábban még arról volt szó, hogy az öngyilkos Welsz Tamásnál találták meg az igazolványt a házkutatáskor. A Blikk szerint mondjuk hatóság korábbi közleményei egyikében sem állította, hogy megvan a papír, csak annyit, hogy Simon szerzett egy afrikai országból származó útlevelet, amivel aztán bankszámlát nyitott gyanúsan szerzett tízmillióknak.

Simon Gábor útlevelét az ügyészség sem az érdi házban, sem pedig a Logodi utcai irodában nem találta meg, mondta a lapnak egy ügyben érintett. De ha nincs is meg nekik, az sem baj, mert máshogy is tudják bizonyítani, hogy volt neki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.