A hős rendőr negyven percig tartotta az autóba szorult nőt, hogy lélegezhessen

2014 május 7., szerda 5:34
24

Április harmincadikán Kozármislenynél történt egy baleset, ahol egy kisteherautó és egy személyautó ütközött. Ketten beszorultak az autóroncsba, írja a Bama.hu. A helyszínre elsőként Czéder Attila rendőr érkezett, és először a roncsba szorult kislányt vizsgálta meg. Így számolt be erről,

a személykocsi első ülésén egy szőke kislány sírt, kezével ütötte a beszorult kocsiajtót. Odaléptem, feltéptem az ajtó, s megkérdeztem tőle, hogy mije fáj.

A kislány hasi fájdalmakra panaszkodott, őt rendőr megnyugtatta. Ezután a lábával az autóba szorult anyja ajtaját tépte fel. A nő ülése eltört, a felsőteste a anyósülés mögé szorult. Czéder Attila ezért a hátsóajtón keresztül bemászott a hátsó ülésre. Ott így tett:

kiemeltem a kitekert testhelyzetéből, és hátulról fogva megtartottam, hogy könnyebben lélegezhessen.

Rendőrtársa elvágta a nő biztonsági övét, a helyszínre érkező orvosok és tűzoltók is arra kérték a rendőrt, hogy míg kivágják a nőt a roncsból, tartsa annak testét, hogy az levegőt vehessen. A rendőr kitartott és közel negyven percig tartotta a balesetet szenvedő nő testét. (Bama.hu)

 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt