Eltűnt egy 92 éves tatabányai nő

bűnügy
2014 május 07., 14:32

Keresi a Tatabányai Rendőrkapitányság a 92 éves Domonkos Lajosnét. A nő a réti utcai otthonából tűnt el. Az asszony körülbelül 160 centiméter magas, kissé molett testalkatú. Egyenes, ősz, nem egészen vállig érő haja van, szeme színe barna. Karikagyűrű lehet rajta.

domonkos_lajosne

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látja Domonkos Lajosnét, jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikét, a 34/517-777-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.