Lemondott a kaszinókoncessziók miatt a Szerencsejáték Szövetség elnöke

politika
2014 május 07., 08:55
comments 78

Tegnap hozta nyilvánosságra a Nemzetgazdasági Minisztérium, hogy öt kaszinót nyithat az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Las Vegas Casinó, és kettőt Szima Gáborhoz köthető Aranybónusz 2000 Kft.. A döntés miatt Schreiber István, a Magyar Szerencsejáték Szövetség elnöke kedden lemondott. Az origonak azt mondta, hogy

Úgy éreztem magam, mint Királyhegyi Pál, amikor a munkaszolgálaton fenékbe rúgta a keretlegény. Ő is azt mondta: Tudják, mit? Most lett elegem az egészből!

A Szerencsejáték Szövetség a legnagyobb ilyen szervezet, anno 300 nyerőgépeket üzemeltető vállalkozás volt a tagja. (origo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.