Ön szerint tényleg a saját melléből öntött tejet a nő a kávéba?

életmód
2014 május 07., 07:57
comments 19

A Hvg.hu számolt be arról, hogy mi történik egy amerikai cég konyhájában. A lap szerint ugyanakkor a videó mindenképpen megrendezett. Ezt azzal támasztják alá, hogy

Életszerűtlen, hogy a céges tejet egy nő a saját melléből pótolja vissza, hiszen minek tenne ilyet, ha csak nincs valami fura kattanása?

Hozzáteszik azt is, hogy

Azt is nehéz elhinni, hogy a videón látható nőnek kisgyermeke van, bár szerencsésebb alkatú hölgyeknél ez talán elképzelhető.

A 444 szerkesztősége ugyanakkor nem ért egyet a lap premisszáival, és kikéri magának a kismamákat kiközösítő érvek megjelentetését. Mennyivel számít értéktelenebbnek az emberi faj szebbik nemének gyermeknevelésre kiválasztott váladéka, mintha ugyanezt például egy tehén nedűjével tették volna meg. Úgy gondoljuk, hogy ha a pocaklakónak megfelel, akkor egy felnőtt ember, akinek köztudottak kisebb a tápanyagigénye, is remekül érezhetné magát tőle. És nem kell ahhoz "kattantnak" lenni - ahogy a lap fogalmaz - hogy ezt belássa valaki. Arra már ki sem térünk, hogy a második érv mennyire megalázó a kismamákra nézve.

Ráadásul a helyzet szokatlanságával érvelni a videó megrendezettsége mellett, egy olyan világban, ahol néhány fiatal előszeretettel szájába veszi (fellációt követ el) a másik fiatal alantas testrészeit, enyhén szólva is abszurd.

De döntsön Ön!

 

Lájk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.