Ön szerint tényleg a saját melléből öntött tejet a nő a kávéba?

2014 május 7., szerda 7:57
19

A Hvg.hu számolt be arról, hogy mi történik egy amerikai cég konyhájában. A lap szerint ugyanakkor a videó mindenképpen megrendezett. Ezt azzal támasztják alá, hogy

Életszerűtlen, hogy a céges tejet egy nő a saját melléből pótolja vissza, hiszen minek tenne ilyet, ha csak nincs valami fura kattanása?

Hozzáteszik azt is, hogy

Azt is nehéz elhinni, hogy a videón látható nőnek kisgyermeke van, bár szerencsésebb alkatú hölgyeknél ez talán elképzelhető.

A 444 szerkesztősége ugyanakkor nem ért egyet a lap premisszáival, és kikéri magának a kismamákat kiközösítő érvek megjelentetését. Mennyivel számít értéktelenebbnek az emberi faj szebbik nemének gyermeknevelésre kiválasztott váladéka, mintha ugyanezt például egy tehén nedűjével tették volna meg. Úgy gondoljuk, hogy ha a pocaklakónak megfelel, akkor egy felnőtt ember, akinek köztudottak kisebb a tápanyagigénye, is remekül érezhetné magát tőle. És nem kell ahhoz "kattantnak" lenni - ahogy a lap fogalmaz - hogy ezt belássa valaki. Arra már ki sem térünk, hogy a második érv mennyire megalázó a kismamákra nézve.

Ráadásul a helyzet szokatlanságával érvelni a videó megrendezettsége mellett, egy olyan világban, ahol néhány fiatal előszeretettel szájába veszi (fellációt követ el) a másik fiatal alantas testrészeit, enyhén szólva is abszurd.

De döntsön Ön!

 

Lájk.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt