Schulz: Demokratikus Sneider megválasztása, de nem tetszik

POLITIKA
2014 május 07., 20:02
comments 45

Az Európai Parlament búcsúzó elnöke, a szocialista Martin Schulz az Euronewsnak mesélte el, mit szól ahhoz, hogy egy volt szkinhed lett a magyar országgyűlés alelnöke.

"Tudatában vagyok annak, hogy demokratikus eljárás során kapott többséget, de ettől még nekem nem tetszik, hogy egy egykori szkinhed legyen egy demokratikus parlament alelnöke az Európai Unióban"

– mondta.

"Azok, akik belülről akarják lerombolni az Európai Uniót, nem csak egy intézményt rombolnak le. Ők egy eszmét rombolnának le, amely az európaiaknak többet adott, mint a béke. A leghosszabb békés időszak mellett jólétet és stabilitást is adott. Szerintem érdemes küzdeni azért, hogy megvédjük ezeket az értékeket."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.