Késik a Magyar Krónika

POLITIKA
2014 május 08., 20:27
comments 41

Bencsik Gábor főszerkesztő az EP-kampánnyal magyarázta az atv.hu-nak, hogy miért csak június elején jelenik meg a 128+4 oldalas magazin. A pünkösdi lapszám felében fotókkal találkozhat az olvasóközönség, amit 980 forintért vásárolhat majd meg. A tízezer példányban megjelenő lap felét az iskolákba, a közkönyvtárakba és a határon túli magyarokhoz ingyen juttatják el. Bencsik szerint az újság vállaltan Fidesz-közeli lesz, és nem írnak róla pitypangról, de kerülik a direkt politizálást. Megírtam. (Atv.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.