Saját gonosz ikertestvérét hordozza magában a Horvátországban született cuki sátánfajzat

ÁLLAT
2014 május 08., 07:48
comments 15

Csak napjai lehetnek hátra az életből annak a szerencsétlen kecskének, amely nyolc lábbal és hím-, illetve nőstény nemi szervvel született a hét elején Horvátországban. Aztán ha ezt a nehéz időszakot túléli, hogy két-három évig is elél.

"Megszámoltam a lábait, és azt hittem, képzelődöm. Aztán áthívtam a szomszédokat, hogy meggyőződjek róla, nem őrültem meg"  - mondta a különös lény gazdája, Zoran Paparic a sajtó érdeklődésére.

Az állatot oktokecskének nevezték el, a nyolc lábra és az eltérő ivarszervekre pedig az lehet a magyarázat, hogy az anyaméhben összenőtt saját ikertestvérével. Vagy az vele.

kecske

(ITV NEWS)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.