A Gundelben bulizik Orbán, ő állja a cechet

politika
2014 május 09., 04:47
comments 37

A kormányfő szombaton előbb a parlamentben teszi le a miniszterelnöki esküt, aztán megünnepli az eseményt a Kossuth téren hívei körében, majd szűk körben folytatja. A Blikk úgy tudja, hogy a Gundelbe hívták a vendégeket, de szigorú titoktartást kértek tőlük. Így nem tudni, kik vacsoráznak Orbánnal. A számlát a miniszterelnök maga fizeti, ami akkor sem lenne olcsó, ha csak a szűkebb családot hívná, mert a Gundelben a legolcsóbb menü 35 ezer forint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.