A texasi rendőrök agyonlőttek egy 93 éves nőt

külföld
2014 május 09., 08:53
comments 54

Pearlie Goldent agyonlőtték a rendőrök Texasban. Amerikában előfordul ilyesmi, de ez most mégis egészen különleges eset volt.

Pearlie Golden ugyanis 93 éves volt.

A nagyon idős nőt Stephen Stem rendőr lőtte agyon texasi otthonában, Hearne városában. Stemet Golden családtagjai riasztották, akiket fegyverrel fenyegetett.

Stem beszámolója szerint kiérkezésekor az idős asszony fegyvert lóbálva fogadta. Stem több lövéssel végzett vele. A pisztolyt megtalálták, egy revolver volt.

A városi ügyész, Bryan Russ szerint az asszony nem engedelmeskedett a rendőrök felszólításának, nem tette fel a fegyverét. Most még ki kell deríteni, hogy pontosan mit is csinált a fegyverrel. Vagyis, hogy tényleg fenyegetően lépett-e fel, ami indokolhatta a halálos erő bevetését. Amíg ez kiderül, Stemet kényszerszabadságra küldték. (AP via Jezebel)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.