Áder János nagyon kiborult a vajdasági politikus leköpésén

2014 május 9., péntek 8:41
147

Áder János nagyon kiborult azon, hogy kedden a Kossuth téren Pásztor István vajdasági politikusra a földtörvény ellen tüntető Gaudi-Nagy Tamás ráuszította követőit. Gaudi hívei gyalázták és le is köpték Pásztort.

Áder ezt rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, amiről először azt hittük, hogy esetleg visszakapjuk a Seuso-kincsek maradékát is. De nem. Áder csak nyilatkozott Pásztor ügyében.

Az eléggé zaklatott államfő szerinte akik minden emberi méltóságukból kifordulva megalázták Pásztor Istvánt, azok megalázták a magyarságot, megalázták az egész nemzetet. Pásztort egyébként Áder hívta meg a Parlamentbe.

Áder János; Pásztor István

Az elnök szerint nem nézhetjük tétlenül, ha valakit a származása, vagy politikai meggyőződése miatt bántanak. Ha ez mégis megtörténik, akkor az állam késlekedés nélkül, teljes szigorával sújtson le rájuk. Mert tűrhetetlen, hogy Magyarországon valakit a magyarsága miatt aláznak meg az országház előtt.

Ilyenkor szerinte félre kell tenni a politikai haszonlesést. Ilyenkor egy emberként kell azok mellé állni, akiket magyarságukban megaláztak. Ezért Áder megköveti Pásztor Istvánt és minden vajdasági magyart.

A teljes szöveg itt olvasható.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt