Egy szétszerelt BMW X6-os volt a mikrobusz rakterében

határ
2014 május 09., 07:29
comments 18

Egy román rendszámú kisteherautó sofőrje szerdán 12:30-kor Nagylaknál átment volna Romániába. A rendőrök ellenőrizték a mikrobuszt, és

a rakterében egy darabjaira szétszerelt BMW X6-ost találtak.

A román sofőr elmondta az egyenruhásoknak, hogy Olaszországból hozta az alkatrészeket, és Romániába szállította volna. Kiderült, hogy a lopott BMW-t az olasz hatóságok körözik. A lopott kocsit a rendőrök lefoglalták.

bmw x6 0

bmw x6 1

bmw x6 2

bmw x6 3

Az ügyben a további eljárást az Országos Rendőr-főkapitányság Schengeni Kapcsolattartási Központja folytatja le – írja a police.hu.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.