Három éve lefagyasztotta a halott anyját, hogy felvehesse utána a pénzt

2014 május 10., szombat 16:25
14

Amikor Kentuckyban a Pulaski megyei seriff felbukkant Jon Whiteford házánál, hogy érdeklődjön a férfi anyja felől, Whiteford fogott egy shotgunt, és fejbe lőtte magát.

Jon Whiteford

Az anyja, Faye Whiteford már 2011 óta halott volt, egy ponyvába összekötve találták meg a bérelt ház előtti úttól nem messze. A rendőrök szerint a 96 éves nő természetes halállal halt meg.

Mivel a férfi a halála előtt nem tett vallomást, a rendőrök a barátok és szomszédok elmesélése alapján rakták össze a sztorit. Abban mindenki egyetértett, hogy a 2011 óta nem látott idős asszony mindig kényes téma volt. Whiteford egyik barátja szerint Whitefordnak ki kellett költöznie az anyja házából, mert az asszony nyugdíja nem volt elég ahhoz, hogy abból fizetni tudja a zálogot.

Whiteford, hogy ne bukja a pénzt, várt, mielőtt bejelentette volna, hogy az édesanyja elhunyt. 2011 és 2013 karácsonya között a fagyasztóban tartotta az anyja holttestét, de miután a házat elbukta, a férfi egy másik megyében bérelt egy lepusztult házat, odavitte az anyja holttestét (ami a hideg télnek köszönhetően a szabadban is fagyott maradt), ő maga pedig beköltözött egy barátjához, nem messze a régi otthonától.

Amikor ment a segélyért, azt mondta, a kocsijában szokott aludni. Egy idő után bevallotta, hogy az anyja meghalt, de azt mondta, nem tudja, hogy hogyan, és hol lehet a holtteste. (Gawker)