Három éve lefagyasztotta a halott anyját, hogy felvehesse utána a pénzt

bűnügy
2014 május 10., 16:25
comments 14

Amikor Kentuckyban a Pulaski megyei seriff felbukkant Jon Whiteford házánál, hogy érdeklődjön a férfi anyja felől, Whiteford fogott egy shotgunt, és fejbe lőtte magát.

photo_camera Jon Whiteford

Az anyja, Faye Whiteford már 2011 óta halott volt, egy ponyvába összekötve találták meg a bérelt ház előtti úttól nem messze. A rendőrök szerint a 96 éves nő természetes halállal halt meg.

Mivel a férfi a halála előtt nem tett vallomást, a rendőrök a barátok és szomszédok elmesélése alapján rakták össze a sztorit. Abban mindenki egyetértett, hogy a 2011 óta nem látott idős asszony mindig kényes téma volt. Whiteford egyik barátja szerint Whitefordnak ki kellett költöznie az anyja házából, mert az asszony nyugdíja nem volt elég ahhoz, hogy abból fizetni tudja a zálogot.

Whiteford, hogy ne bukja a pénzt, várt, mielőtt bejelentette volna, hogy az édesanyja elhunyt. 2011 és 2013 karácsonya között a fagyasztóban tartotta az anyja holttestét, de miután a házat elbukta, a férfi egy másik megyében bérelt egy lepusztult házat, odavitte az anyja holttestét (ami a hideg télnek köszönhetően a szabadban is fagyott maradt), ő maga pedig beköltözött egy barátjához, nem messze a régi otthonától.

Amikor ment a segélyért, azt mondta, a kocsijában szokott aludni. Egy idő után bevallotta, hogy az anyja meghalt, de azt mondta, nem tudja, hogy hogyan, és hol lehet a holtteste. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.