Molnár Csaba meg akarja buktatni a Fideszt

POLITIKA
2014 május 10., 15:40

molnár csaba

A Demokratikus Koalíció a következő négy évben azért fog dolgozni, hogy a „rezsim” mielőbb megbukjon – írta a DK közleményében. „Ez az egyetlen lehetőség arra, hogy Magyarország ismét demokratikus, szabad, piacpárti és szolidáris köztársaság legyen” – fogalmazott Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke.

A DK négy független képviselője nem vett részt az Orbán Viktort miniszterelnökként beiktató ülésen, Molnár Csaba úgy reagált: pártjukat nem lepte meg Orbán Viktor beiktatási beszéde. Mint írta:

„Az eltorzított választási rendszerben kétharmadot szerzett miniszterelnök derűről és középhatalmi ambíciókról beszélt. Magyarország azonban ma a korrupt középszer és a rendszer kritikátlan kiszolgálóinak uralma alatt áll.”

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.