Letepertek egy embert a közterületesek

baleset
2014 május 11., 10:45
comments 280

ezt csinálták velem a közterületfelügyelök mert nem a kezembe volt a jegy hanem a zsebembe mire elővettem a jegyet lerángattak a 2es villamossról és a földbe nyomtak az 5éves kislányom szeme láttára és aztán 12-21óráig a rendőrségen tartottak a Kislányommal együtt és feljelentetek hivatalos személy elleni erőszakkal. KÉRLEK OSSZÁTOK HOL VAN ITT AZ IGAZSÁG

– írta egy felháborodott férfi néhány napja a Facebookon, és képet is mellékelt az esetről, ami őt ábrázolja a földre teperve. A poszt több mint tízezer megosztásnál jár. Az eset körülményeiről semmit nem tudunk, így azt sem, igazuk-volt-e a köztereseknek, esetleg valóban jogtalan intézkedés történt-e, ahogy azt a letepert férfi állítja. Amint lehet, keressük a közterület-felügyelőket, és ha valaki tanúja volt az eseményeknek, írjon, legyen szíves.

photo_camera Forrás: Facebook

A linket egyébként egy névtelenséget kérő olvasónktól kaptuk, aki, mint írja. maga is szakértő:

Szeretném megjegyezni, hogy jegyellenőr vagyok, és közelről ismerem az ilyen helyzeteket, amik azért alakulnak ki, mert az utasok agresszívak, megtámadják a jegyellenőrt, felügyelőt. Tehát nyomós okuk van az intézkedéshez.

A nevem nem vállalom a cikkeikben, mert az állásomba kerülhet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.