https://444.hu/assets/peter_szijjarto.jpg

A SportTV bemutatja: Szijjártó Péter, a futballszakértő

POLITIKA
2014 május 12., 09:04

A SportTV május 11-ei adásának nem más volt a meghívott vendége, mint

Szijjártó Péter a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára és a magyar-orosz gazdasági kapcsolatokért és a magyar-kínai kétoldalú kapcsolatok összehangolásáért felelős kormánybiztos, a külügyminiszteri poszt várományosa.

Aki a legutóbbi magyar bajnoki fordulót elemezte. De miért is értetlenkedünk, mikor Szijjártó a Dunakeszi Kinizsi futsal csapatának oszlopos tagja. A másodosztályú egyesület eddigi legnagyobb tette, hogy a többi klubhoz képest elképesztő költségvetéssel rendelkezik. Magyarországon amúgy legutóbb április hatodikán volt választás, legközelebb meg május huszonötödikén lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.