Gattyán György már nemcsak Magyarországra adózik

gazdaság
2014 május 12., 05:58
comments 58

A 135 milliárdos vagyonnal rendelkező Gattyán György a napi.hu-nak adott interjút, amiben elmondja, hogy tavaly költöztette cégei egy részét Luxemburgba, mert szerinte ott tudnak igazán fejlődni. Elmondása szerint valóban folyik ellenük egy NAV vizsgálat, de reménykedik annak pozitív kimenetelében. A Docler Holding azon cégeit vitte el Magyarországról, amik

már kinőtték a hazai kereteket, a hazai piacot. Vannak persze olyan vállalkozásaink is, amelyek már most megállnák a helyüket bárhol a világban. Ilyen az egyre több megbízással rendelkező NetLock, vagy éppen a desingbeton gyártásával foglalkozó Ivanka.

gattyan

Arra a kérdésre, hogy valóban csökken-e a jasmin.com látogatóinak számár és ezzel érteke is, Gattyán elmondta, hogy az interneten ez teljesen normális, az oldalt továbbfejlesztik, de dolgoznak a DoclerTV stream szolgálatatáson, ami alapjaiban változtatja meg a tévézési szokásokat. Az Il Bacio di Stile Andrássy úton található luxusáruház esetleges eladása, Gattyán szerint fel sem merült. (Napi.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.