Jól elköltött adóforintjaink: Magyarországon forgatják a Játék határok nélkül vetélkedőt

tévé
2014 május 12., 18:46
comments 59

Két remek hírrel szolgálhatok egyszerre:

  1. Visszatér a páneurópai televíziós mutyipanama legnépszerűbb "terméke" a Játék határok nélkül című vetélkedő.
  2. És az epizódjait Magyarországon forgatják majd.

Ami amúgy nagy előrelépés a korábbi gyakorlathoz képest, mert bár akkor minden epizódot más televízió forgatott, de itthon akkor is mindegyik epizódot úgy számolták el, mintha saját gyártásban készült volna. Most legalább ténylegesen is mindegyik epizód saját gyártásban, az önök pénzéből foroghat majd.

Az MTVA megbízott vezérigazgatója, Szabó László Zsolt a tökéletes indokot is megtalálta:

azért forgatják majd Magyarországon az összes epizódot, mert a játék korábbi adásainak ismétlései az M3-as csatorna legnézettebb műsorai.

A csatorna nézettségéről próbáltam hiteles adatot találni, de az NMHH oldalán pont csak az adatokat tartalmazó képek nem töltődnek be, úgyhogy csak az újévi műsor után kiadott MTVA-közleményre hagyatkozhatok, miszerint

a táncdalfesztivál ismétlését négyszázezer magyar nézte a csatornán.

Ami a magyarság gyorsuló ütemü fogyása miatt már fölötte van a teljes népesség 4%-ának! (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.