Milliárdos büntetéssel lógnak a magyar pártok

POLITIKA
2014 május 13., 06:11
comments 7

Az európai parlamenti választásra nyilvántartásba vett pártoknak határidőre vissza kellett volna vinniük az ajánlóíveket, de nem tették meg, ezért a Nemzeti Választási Bizottság összesen 92 millió forintos büntetést szabott ki rájuk. Mennyit fizettek vissza? 964 ezer forintot. Az Összefogás Párt például 38 millióval lóg. de ez semmi ahhoz képest, hogy az országgyűlési választások során vissza nem vitt ajánlóívek miatt 1,8 milliárdos büntetést szabott ki az NVB, amiből csak 7,7 milliót fizettek be a pártok. Részletek az Origón.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.