Mit tudott meg társadalmi kapcsolatai révén a tiszaújvárosi körzeti megbízott?

bűnügy
2014 május 13., 10:25
comments 6

Azt, hogy egy szakáldi telken fiatalok szalonnát sütöttek, ahol az elfogyott tűzifa pótlásaként az este folyamán három fiú megjelent egy fapaddal és különféle fadarabokkal, amelyek egy részét el is égették.

És mire jutott e tény alapján a tiszaújvárosi körzeti megbízott?

Hogy ez minden bizonnyal annak a kerti illemhelynek az ajtaja, at a fa kiskapu és az a fából készült pad lehetett, amit az egyik szomszédos telekről loptak el előző este.

Mi történt mindezek után a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon?

Rendőri intézkedéseket vezettek be, amelyek eredményeként elfogták, majd előállították a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három fiatalkorú fiút.

Mit tervez most a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság?

Bíróság elé állítási javaslattal befejezni a lopás vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást a beismerő vallomást tett terheltekkel szemben.

Mi történt az el nem tüzelt fapaddal?

A rendőrök visszaszolgáltatták idős tulajdonosának.

fapad

(via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.