A járőrök mekegést hallottak, gyanús lett nekik

bűnügy
2014 május 14., 12:11
comments 5

„Kecske, kicsi kecske, jön egy kis tejecske, a kicsi segge feszecske!” (Részlet a Kincs, ami nincs című filmből)

Május 11-én megtalálták azt a két kecskét, amiket még áprilisban loptak el egy nagyhalászi családi ház melléképületéből. Kiderült, hogy egy vén kecske lopta el a kecskéket.

kecske 1

Az egyenruhások járőrözés közben egy nagyhalászi udvarról mekegést hallottak és megkérdezték a tulajdonost, hogy van-e kecskéje, amit ő tagadott – írja a police.hu, és úgy folytatja, hogy mivel a körzeti megbízottak továbbra is kecskehangokat hallottak, ezért bementek az udvarra, ahol a melléképületben megtalálták, majd gazdájának visszaadták a korábban ellopott anyakecskét és gidáját.

kecske 2

A rendőrök a 70 éves helyi férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene lopás megalapozott gyanúja miatt nyomoznak.

További súlyos kecskehírek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.