Egészséges fiókát nevelnek a kenti állatkert homoszexuális pingvinjei

Esküszöm nem én találom ki, a Telegraph írja. Amúgy zseniális a sztori.

Tehát volt egy tojó (Isobel) és egy hím (Hurricane) a kenti állatkertben. A hím ugyan megtermékenyítette a nőstényt, de a aztán nem viselte megfelelően gondját a tojónak, nem vitt neki elég ételt. Ezért a nőstény otthagyta a tojásokat, és nem keltette ki őket.

Eközben az állatkertben volt két hím, Jumbs és Kermit, akiket egyáltalán nem érdekelték a nőstények, csak egymással foglalkoztak.

A két hím fészket épített, de ugye egyikük sem tudott bele tojást rakni. Emiatt (jó, lehet hogy nem csak emiatt) folyton veszekedtek. A gondozók először egy műtojást raktak a fészekbe, hogy a két hím lenyugodjon, de aztán amikor Isobel otthagyta a saját tojását, akkor betették azt.

A homoszexuális pingvinek mintaszerűen kikeltették a tojást, és nevelik azóta is a fiókát. A gondozók szerint a legjobb szülők a pingvinek között.

Ördögi ravaszságú azért ez a meleglobbi, meg a homoszexuális propaganda, hogy még humboldt pingvineket is hajlandóak beszervezni gonosz céljaik szolgálatában. Még jó hogy van, aki éberen figyel.