Egészséges fiókát nevelnek a kenti állatkert homoszexuális pingvinjei

életmód
2014 május 14., 20:17
comments 113

Esküszöm nem én találom ki, a Telegraph írja. Amúgy zseniális a sztori.

Tehát volt egy tojó (Isobel) és egy hím (Hurricane) a kenti állatkertben. A hím ugyan megtermékenyítette a nőstényt, de a aztán nem viselte megfelelően gondját a tojónak, nem vitt neki elég ételt. Ezért a nőstény otthagyta a tojásokat, és nem keltette ki őket.

Eközben az állatkertben volt két hím, Jumbs és Kermit, akiket egyáltalán nem érdekelték a nőstények, csak egymással foglalkoztak.

A két hím fészket épített, de ugye egyikük sem tudott bele tojást rakni. Emiatt (jó, lehet hogy nem csak emiatt) folyton veszekedtek. A gondozók először egy műtojást raktak a fészekbe, hogy a két hím lenyugodjon, de aztán amikor Isobel otthagyta a saját tojását, akkor betették azt.

A homoszexuális pingvinek mintaszerűen kikeltették a tojást, és nevelik azóta is a fiókát. A gondozók szerint a legjobb szülők a pingvinek között.

Ördögi ravaszságú azért ez a meleglobbi, meg a homoszexuális propaganda, hogy még humboldt pingvineket is hajlandóak beszervezni gonosz céljaik szolgálatában. Még jó hogy van, aki éberen figyel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.