Ron Werber megfenyegette a Rogánt bevédő Molnár Zsoltot

2014 május 14., szerda 11:43
28

„Molnár adjon hálát Istennek minden napért, amíg tartom a számat!”

Ezt üzente az Indexen keresztül az MSZP-nek Ron Werber volt kampányfőnök. Nem a kapucniügy miatt ilyen ideges Werber, hanem Rogán Antal ingatlanbotránya miatt.

Werber azt mondta a lapnak, hogy az az MSZP-s pletyka nem igaz, hogy meg is ütötték egymást Molnár Zsolttal, de tény, hogy kőkemény vita zajlott le a Jókai utcai székház irodájában, miután márciusban megtudták, hogy Rogán Antal vagyonnyilatkozatában nem az igazság szerepel a Fidesz-frakcióvezető vagyonáról. Werber azonnal bedobta volna az információt a kampányba, de Molnár meg akarta akadályozni a „negatív kampányt”.

Ron Werber Kuncze Gáborral beszélget (Fotó: Botos Tamás)

Werber egyébként „egyelőre” nem beszél a nyilvánosság előtt az ügyről, mert kifelé beszélni nem profi dolog, de mint mondta, öregszik, és néha elveszti a türelmét.

Molnár a Werberrel való vitájáról a Magyar Narancsnak azt mondta:

„A negatív kampányról azt gondolom, hogy akkor hatékony, ha egyértelmű, világos és tényeket mutat be az emberek számára. Ha vádaskodásnak tűnik, akkor ellentétes hatást tud gyakorolni.”

Az Index szerint miközben a sajtó folyamatosan a szocialisták botrányaitól (például Simon-ügy, Zuschlag-ügy) volt hangos, a Rogán-sztorin három hétig ültek. A lap a múlt héten arról írt, hogy Molnár Zsolt kifejezetten kerülte az éles konfliktusokat a kormányoldal irányító embereivel, sőt általában mindenkivel.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt